O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Zanimivosti

Novice

V vrtnariji Trajnice Strgar imamo na matičnih nasadih posajenih preko 400 različnih sort oziroma vrst trajnic. Večinoma so označene z latinskimi imeni. Na ta način testiramo rastline, kako uspevajo v naši prsti in v našem podnebju, hkrati pa na ta način strankam omogočamo, da vidijo rastline v naravni lepoti in velikosti, ter se lahko poljubno sprehajajo med njimi.

Rastlina, posajena v majhen lonček in opremljena le s skromnim opisom in fotografijo ima le malo možnosti, da se pokaže v svoji pravi luči in nas navduši tako kot tista, ki jo vidimo v polnem razrastu.

Zanimivosti

19. oktober 2017

Predavanja v vrtnariji

Trajnice jeseni

V soboto, 21.10.2017 vas ob 10. uri vabimo na deveto predavanje o trajnicah. Predava Bernarda Strgar Schulz. Vstopnine ni. Vljudno vabljeni. NOVA SPLETNA STRAN - NAČRTOVANJE VRTOV www.bernardastrgarschulz.com

11. oktober 2017

TRAJNICE ZA GROBOVE

Grobovi in jesenski aranžmaji

V vrtnariji nudimo velik izbor trajnic za grobove, kot so pečniki, homulice, nizke okrasne trave, hermelike, hojhere in še marsikaj. V tem času nudimo tudi pester izbor zimzelenih trajnic in trav za jesenske aranžmaje in okrasitev balkonov, okenskih polic, teras in vhodov.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.