O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Zanimivosti

Novice

V vrtnariji Trajnice Strgar imamo na matičnih nasadih posajenih preko 400 različnih sort oziroma vrst trajnic. Večinoma so označene z latinskimi imeni. Na ta način testiramo rastline, kako uspevajo v naši prsti in v našem podnebju, hkrati pa na ta način strankam omogočamo, da vidijo rastline v naravni lepoti in velikosti, ter se lahko poljubno sprehajajo med njimi.

Rastlina, posajena v majhen lonček in opremljena le s skromnim opisom in fotografijo ima le malo možnosti, da se pokaže v svoji pravi luči in nas navduši tako kot tista, ki jo vidimo v polnem razrastu.

Zanimivosti

21. marec 2018

Predavanja v vrtnariji

PREDAVANJE ODPADE

Sporočamo vam, da predavanje zaradi mrzlega vremena v soboto, 24.3. odpade. Naslednje predavanje bo v soboto, 7.4.2018 ob 10. uri. Vljudno vabljeni

07. februar 2018

Iščemo sodelavko/sodelavca

Določen čas

Iščemo sodelavko/sodelavca za delo v vrtnariji in prodajo trajnic na Ljubljanski centralni tržnici za dobo 6 mesecev. Prošnje pošljite na e mail: info@trajnice-strgar.si.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.