O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Utrinki iz vrtnarije

Novice

Gavra v polnem razcvetu
Gavra v polnem razcvetu Echiancea, Veronicastrum, Dechampsia V ozadju rušnata masnica in jetičnik Verbena bonariensis Kozmeje v polnem razrastu Greda s pušpani, travami, telohi

Matične grede v sredini julija

Gavra v polnem razcvetu

V sredini julija počasi dobivajo okrasne trave v ozadju svojo končno podobo. Začela je cveteti tudi gavra, Gaura lindheimeri 'Whirling Butterflies', ki bo cvetela do prve slane, če jo bomo enkrat poleti porezali.

22. junij 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE NA ZAČETKU JESENI

V soboto, 8.9.2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice na začetku jeseni. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

18. julij 2018

Velik izbor dišavnic

Tajska bazilika, limetina bazilika in druge

Poleg trpežnih trajnic nudimo velik izbor dišavnic kot so različne sorte bazilik - tajska, sveta, limetina, grška, rdečelistna in druge, , stevijo, dišeče pelargonije, šetraj, maroško meto in mnoge druge.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.