O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Utrinki iz vrtnarije

Novice

Na začetku junija
Na začetku junija Trajnice v polnem razcvetu Trajnice za polsenco Calamagrostis x acutiflora 'Karl Foerster' Allium cerneum in Sanguisorba 'Pink Elephant' Phlomis russeliana in Geum 'Mrs.Bradshaw' Sivka, žajbelj in muškatna kadulja

Matične grede

Na začetku junija

Na začetku junija, ko odvcetijo okrasni luki, začnejo na gredah v svetlo modri bujno cveteti mačje mete, Nepeta 'Six Hills Giant'. Cvetijo do oktobra, še posebej, če jih poleti enkrat porežemo.

22. junij 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE NA ZAČETKU JESENI

V soboto, 8.9.2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice na začetku jeseni. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

18. julij 2018

Velik izbor dišavnic

Tajska bazilika, limetina bazilika in druge

Poleg trpežnih trajnic nudimo velik izbor dišavnic kot so različne sorte bazilik - tajska, sveta, limetina, grška, rdečelistna in druge, , stevijo, dišeče pelargonije, šetraj, maroško meto in mnoge druge.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.