O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Predavanja

Novice

Predavanja v vrtnariji

Predavanja v vrtnariji

V času rastne sezone prirejamo predavanja na prostem, ki potekajo na primerih naših vzorčnih gred in matičnih nasadov. Vsebino predavaj prilagajamo na letni čas. Predavanja so namenjena vsem, ki jih zanimajo zanimive trajnice, ki želijo vedeti kaj več o tem, katere vrste sadimo skupaj, da bomo imeli lepe cvetlične grede skozi vse leto. Del predavanj namenjamo tudi vzdrževanju in oskrbi cvetličnih gred, saj je le-to ključnega pomena za lep izgled. Za boljše poznavanje trajnic in njihovo spreminjanje tekom letnih časov priporočamo redni obisk predavanj. Predavanja so brezplačna.

Predavanja v vrtnariji v letu 2016:

Predavanja na prostem v vrtnariji prirejamo tudi za različna društva in organizacije, po predhodnem dogovoru.

Možni so tudi ogledi vrtnarije s strokovnim vodstvom za študente in dijake.

Izven vrtnarije lahko za strokovnjake, šole, društva in druge ustanove pripravimo različna predavanja o trajnicah s fotografijami.

Za dodatne informacije pokličite na tel: 01-561 17 59 ali pošljite e pošto. V kolikor bi želeli prejemati obvestila o predavanjih in drugih dogodkih v naši vrtnariji, nam pišite na e-naslov:
info@trajnice-strgar.si.

23. december 2017

Predavanja v vrtnariji

Nadaljujemo pomladi 2018

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.