O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Galerija slik

Novice

<em>Salvia Purpurascens, Phlomis</em>

Greda s trajnicami na polnem soncu oktobra

V ospredju rob grede prerašča sončece, Helianthemum 'The Bride', ki se odlikuje po srebrnih vedno zelenih listih. Trajnice srednje velikosti so hermelika, Sedum 'Herbstferude' in japonska perjanka, Pennisetum 'Hameln'. V sredini celo poletje do prvih zmrzali cveti gavra, Gaura 'Whirling Butterflies'. V ozadju so okrasne trave kitajski trstikovec, Miscanthus 'Gracillimus' in proso, Panicum 'Squaw'.

22. april 2019

Predavanja v vrtnariji

Vrt in trajnice pomladi

V soboto, 11.5.2019 ob vas 10. uri vabimo na tretje predavanje v letošnji sezoni z naslovom Vrt in trajnice pomladi. Vstopnina: 5 €. Pri nakupu trajnic na dan predavanja nad 20 €, se vstopnina v celoti odšteje. Vljudno vabljeni.

11. april 2019

Velik izbor dišavnic

Trajna in enoletna zelišča

Nudimo velik izbor dišavnic - različne sorte bazilik, mete, žajbljev, coriander, limonska trava, pehtran, stevija in mnoge druge.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.