O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Galerija slik

Novice

<em>Salvia Purpurascens, Phlomis</em>

Greda s trajnicami na polnem soncu oktobra

V ospredju rob grede prerašča sončece, Helianthemum 'The Bride', ki se odlikuje po srebrnih vedno zelenih listih. Trajnice srednje velikosti so hermelika, Sedum 'Herbstferude' in japonska perjanka, Pennisetum 'Hameln'. V sredini celo poletje do prvih zmrzali cveti gavra, Gaura 'Whirling Butterflies'. V ozadju so okrasne trave kitajski trstikovec, Miscanthus 'Gracillimus' in proso, Panicum 'Squaw'.

14. maj 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE POMLADI

V soboto, 26.5.2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice pomladi. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

25. april 2018

Velik izbor dišavnic

Bazilike, limonska trava, koriander

Poleg trpežnih trajnic nudimo velik izbor dišavnicm kot so različne sorte bazilik, limonska trava, stevija, dišeče pelargonije, coriander in mnoge druge.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.