O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Galerija slik

Novice

<em>Salvia Purpurascens, Phlomis</em>

Greda s trajnicami na polnem soncu oktobra

V ospredju rob grede prerašča sončece, Helianthemum 'The Bride', ki se odlikuje po srebrnih vedno zelenih listih. Trajnice srednje velikosti so hermelika, Sedum 'Herbstferude' in japonska perjanka, Pennisetum 'Hameln'. V sredini celo poletje do prvih zmrzali cveti gavra, Gaura 'Whirling Butterflies'. V ozadju so okrasne trave kitajski trstikovec, Miscanthus 'Gracillimus' in proso, Panicum 'Squaw'.

21. marec 2018

Predavanja v vrtnariji

PREDAVANJE ODPADE

Sporočamo vam, da predavanje zaradi mrzlega vremena v soboto, 24.3. odpade. Naslednje predavanje bo v soboto, 7.4.2018 ob 10. uri. Vljudno vabljeni

07. februar 2018

Iščemo sodelavko/sodelavca

Določen čas

Iščemo sodelavko/sodelavca za delo v vrtnariji in prodajo trajnic na Ljubljanski centralni tržnici za dobo 6 mesecev. Prošnje pošljite na e mail: info@trajnice-strgar.si.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.