O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Oskrba trajnic
Oskrba trajnic Vzhodnjaški teloh Barvite veje, zimzelene rastline, čebulnice Helleborus foetidus

VRT NA ZAČETKU POMLADI

Oskrba trajnic

Na koncu zime, takoj ko je zemlja dovolj suha, da lahko po njej hodimo, porežemo vse posušene in odmrle ostanke trajnic. Šope okrasnih trav lahko celo zažgemo, pa bodo kljub temu ali celo še bolj bujno odgnali. Posušene ostanke lahko tudi razrežemo in jih damo nazaj na grede, kjer bodo služili kot zastirka, dokler se ne bodo razgradili.

21. marec 2018

Predavanja v vrtnariji

PREDAVANJE ODPADE

Sporočamo vam, da predavanje zaradi mrzlega vremena v soboto, 24.3. odpade. Naslednje predavanje bo v soboto, 7.4.2018 ob 10. uri. Vljudno vabljeni

07. februar 2018

Iščemo sodelavko/sodelavca

Določen čas

Iščemo sodelavko/sodelavca za delo v vrtnariji in prodajo trajnic na Ljubljanski centralni tržnici za dobo 6 mesecev. Prošnje pošljite na e mail: info@trajnice-strgar.si.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.