O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Flomis je zanimiv tudi pozimi
Flomis je zanimiv tudi pozimi Flomis z vijoličnimi cvetovi Primeren tudi za javne površine V družbi sretene, mačje mete in trav Suha in sončna greda Flomis cveti poleti Trajnica z zimzelenimi listi

Zimska silhueta

Flomis je zanimiv tudi pozimi

Jabolčno zeleni listi flomisa postanejo srebrni, cvetna stebla s ploščatimi socvetji pa se posušijo že jeseni in krasijo rastlino vse do zgodnje pomladi. Flomis ja trajnica za vse štiri letne čase.

22. junij 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE NA ZAČETKU JESENI

V soboto, 8.9.2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice na začetku jeseni. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

18. julij 2018

Velik izbor dišavnic

Tajska bazilika, limetina bazilika in druge

Poleg trpežnih trajnic nudimo velik izbor dišavnic kot so različne sorte bazilik - tajska, sveta, limetina, grška, rdečelistna in druge, , stevijo, dišeče pelargonije, šetraj, maroško meto in mnoge druge.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.