O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Hakonska trava se jeseni lepo obarva
Hakonska trava se jeseni lepo obarva Hakonochloa macra 'Aureola' Hakonska trava in pušpani Hakonechloa in Allium Kontrast v listih Hakonska trava s pisanimi listi Hakonska trava

Jesenske barve

Hakonska trava se jeseni lepo obarva

Poseben čar dobi hakonska trava jeseni, ko se ob prvih nižjih nočnih temperaturah listi obarvajo sprva nekoliko rožnato, nato pa porjavijo. Tako ostane obarvana do zmrzali in nato nadzemni deli propadejo.

14. maj 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE POMLADI

V soboto, 26.5.2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice pomladi. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

25. april 2018

Velik izbor dišavnic

Bazilike, limonska trava, koriander

Poleg trpežnih trajnic nudimo velik izbor dišavnicm kot so različne sorte bazilik, limonska trava, stevija, dišeče pelargonije, coriander in mnoge druge.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.