O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Prodajajo jih tudi kot sezonski okras
Prodajajo jih tudi kot sezonski okras Na vrtni gredi oktobra Aster diffusus (ericoides) 'Snowflurry' Greda na polnem soncu Cvetovi najrazličnejših barv Prijazne jesenske cvetlice

Jesenske astre

Prodajajo jih tudi kot sezonski okras

Jesenske astre zaradi barvitih cvetov v vrtnih centrih velikokrat prodajajo kot sezonski okras. To so ponavadi nekoliko siljene ali zavirane v rasti visoko rastoče astre, ki bodo eno sezono v posodi ostale nizke, takoj, ko pa jih bomo posadili v vrt, bodo zrastle visoko. Za v vrt kupujmo le rastline, ki so označene z natančim imenom vrste in sorte.

04. oktober 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE JESENI

V soboto, 20.10. 2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice jeseni. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

21. avgust 2018

Novosti med trajnicami

Nove sorte trav in posebnosti med cvetočimi trajnicami

Na koncu poletja so že na razpolago novosti letošnje jesenske sezone, ki vključujejo okrasne trave in cvetoče trajnice.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.