O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Cimicifuga/Actea simplex 'Brunette'
Cimicifuga/Actea simplex 'Brunette' Telohi pod drevesom v parku Teloh z rdečimi pikami Vzhodnjaški teloh z rdečimi cvetovi Prebujenje Vzhodnjaški teloh Pozdrav pomladi

Jesensko jutro

Cimicifuga/Actea simplex 'Brunette'

Svetilke so s svojo rastjo, lepimi listi in dišečimi socvetji ene izmed lepših jeseni cvetočih trajnic. Pokončna bela socvetja pridejo lepo do izraza v meglenih jesenskih jutrih. Ob prvih sončnih žarkih pa se na njih pojavi množica čebel.

22. junij 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE NA ZAČETKU JESENI

V soboto, 8.9.2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice na začetku jeseni. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

18. julij 2018

Velik izbor dišavnic

Tajska bazilika, limetina bazilika in druge

Poleg trpežnih trajnic nudimo velik izbor dišavnic kot so različne sorte bazilik - tajska, sveta, limetina, grška, rdečelistna in druge, , stevijo, dišeče pelargonije, šetraj, maroško meto in mnoge druge.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.