O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Bogato cveti tudi v poletni vročini
Bogato cveti tudi v poletni vročini Zanimiva podoba odcvetelih cvetov Barviti cvetovi poživijo vrtno gredo Cvetovi helenija privabljajo čebele Kontrastne barve in oblike cvetov Helenij v družbi jetičnika Helenij, helenka

Helenij med okrasnimi travami

Bogato cveti tudi v poletni vročini

Heleniji bogato cvetijo tudi v poletni vročini, ne da bi jih bilo potrebno zalivati. Na fotografiji je Helenium 'Rubinzwerg' v družbi okrasnih trav, Panicum virgatum 'Squaw' ter Miscanthus sinensis. Modro cvetijo drobno cvetne jesenske astre, Aster cordifolius 'Little Carlow'.

04. oktober 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE JESENI

V soboto, 20.10. 2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice jeseni. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

21. avgust 2018

Novosti med trajnicami

Nove sorte trav in posebnosti med cvetočimi trajnicami

Na koncu poletja so že na razpolago novosti letošnje jesenske sezone, ki vključujejo okrasne trave in cvetoče trajnice.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.