O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Veronikastrum
Veronikastrum Veronikastrum Veronikastrum Veronikastrum Veronikastrum

Veronicastrum virginicum

Veronikastrum

Veronikastrum zacveti na sredini poletja. Odlikuje se po pokončnih socvetjih, ki so vijolična, rožnata ali bela. Zraste do 150 cm. Ima pokončno in razvejano obliko rasti. Jeseni se listi obarvajo živo rumeno, socvetja pa se lepo posušijo, tako da je rastlina okras cvetlične grede še celo jesen. Zanimiv je v družbi okrasnih trav, hermelik, jesenskih aster in ameriškega slamnika.

21. marec 2018

Predavanja v vrtnariji

PREDAVANJE ODPADE

Sporočamo vam, da predavanje zaradi mrzlega vremena v soboto, 24.3. odpade. Naslednje predavanje bo v soboto, 7.4.2018 ob 10. uri. Vljudno vabljeni

07. februar 2018

Iščemo sodelavko/sodelavca

Določen čas

Iščemo sodelavko/sodelavca za delo v vrtnariji in prodajo trajnic na Ljubljanski centralni tržnici za dobo 6 mesecev. Prošnje pošljite na e mail: info@trajnice-strgar.si.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.