O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Vrbica
Vrbica Vrbica Vrbica Vrbica

Amsonia tabernaemontana

Vrbica

Odlikuje se po nebeško modrih cvetovih v sredini pomladi. Cvetovi imajo prav edinstven odtenek modre, kakršnega poznamo le pri malokateri drugi trajnici. Najlepše uspeva na polnem soncu ali v polsenci, v rodovitnih, odcednih tleh. Je počasi rastoča gručasta trajnica. Zraste do 70 cm. Jeseni se listi in stebla obarvajo rumeno, kar močno popestri cvetlično gredo. Sadimo jo v družbo rmana, kadulje, hermelik, flomisa, ameriškega slamnika, japonskih anemon, jesenskih aster in okrasnih trav.

19. oktober 2017

Predavanja v vrtnariji

Trajnice jeseni

V soboto, 21.10.2017 vas ob 10. uri vabimo na deveto predavanje o trajnicah. Predava Bernarda Strgar Schulz. Vstopnine ni. Vljudno vabljeni. NOVA SPLETNA STRAN - NAČRTOVANJE VRTOV www.bernardastrgarschulz.com

11. oktober 2017

TRAJNICE ZA GROBOVE

Grobovi in jesenski aranžmaji

V vrtnariji nudimo velik izbor trajnic za grobove, kot so pečniki, homulice, nizke okrasne trave, hermelike, hojhere in še marsikaj. V tem času nudimo tudi pester izbor zimzelenih trajnic in trav za jesenske aranžmaje in okrasitev balkonov, okenskih polic, teras in vhodov.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.