O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Kačja dresen
Kačja dresen Kačja dresen Kačja dresen Kačja dresen Kačja dresen

Persicaria bistorta 'Superba'

Kačja dresen

Odlikuje se po nežno rožnatih socvetjih, ki se v sredini pomladi razcvetajo na koncu tankih cvetnih stebel. Posebno lepa je v družbi sibirskih perunik ali vrbice, ki cvetijo istočasno. Sadimo jo lahko tudi v vlažna ali celo bolj mokra tla. Liste ima jajčaste in zelene. Zraste do 80 cm v višino in do 40 cm v širino. Uporabna je tudi za rezano cvetje.

21. marec 2018

Predavanja v vrtnariji

PREDAVANJE ODPADE

Sporočamo vam, da predavanje zaradi mrzlega vremena v soboto, 24.3. odpade. Naslednje predavanje bo v soboto, 7.4.2018 ob 10. uri. Vljudno vabljeni

07. februar 2018

Iščemo sodelavko/sodelavca

Določen čas

Iščemo sodelavko/sodelavca za delo v vrtnariji in prodajo trajnic na Ljubljanski centralni tržnici za dobo 6 mesecev. Prošnje pošljite na e mail: info@trajnice-strgar.si.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.