O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Različne sorte v jesenskem jutru
Različne sorte v jesenskem jutru Razkošje oblik in barv Z deli smo začeli lansko jesen Raznolikost in barvitost trajnic v lončkih Helenium 'El Dorado' Vabita čebele in metulje Helenium 'Rubinzwerg' Nova sorta v  družbi okrasne trave

JAPONSKA PERJANKA

Različne sorte v jesenskem jutru

Ko nastopi obdobje hladnih noči, se začne okrasna trava japonska perjanka, Pennisetum alopecuroides barvati. Rumeni listi kar žarijo v meglenih jutrih. V vrtnariji gojimo 8 različnih sort japonske perjanke, ki se razlikujejo po višini, velikosti in barvi socvetij ter po obliki rasti.

22. april 2019

Predavanja v vrtnariji

Vrt in trajnice pomladi

V soboto, 11.5.2019 ob vas 10. uri vabimo na tretje predavanje v letošnji sezoni z naslovom Vrt in trajnice pomladi. Vstopnina: 5 €. Pri nakupu trajnic na dan predavanja nad 20 €, se vstopnina v celoti odšteje. Vljudno vabljeni.

11. april 2019

Velik izbor dišavnic

Trajna in enoletna zelišča

Nudimo velik izbor dišavnic - različne sorte bazilik, mete, žajbljev, coriander, limonska trava, pehtran, stevija in mnoge druge.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.