O vrtnariji Katalog Svetovanje strokovnjaka Predavanja Članki Galerija slik Darilni boni Prodaja po pošti Prodaja na tržnici Posebna ponudba Utrinki iz vrtnarije Zanimivosti Arhiv
 

Arhiv

Novice

Z deli smo začeli lansko jesen
Z deli smo začeli lansko jesen V naši vrtnariji Strokovnjaki na strokovni ekskurziji Stare znanke

NOV OKRASNI VRT

Z deli smo začeli lansko jesen

V naši vrtnariji, kjer se poleg gojenja trajnic ukvarjamo tudi z izobraževanjem na področju hortikulture ter z načrtovanjem vrtov, smo lansko jesen spremenili okoli 4000 m2 veliko površino, ki je 20 let služila kot matični nasad za gojenje trajnic in za poskusne grede za preizkušanje novih sort in vrst trajnic. Nasad smo spremenili v ogledni vrt, z novimi prvinami, kot so živa meja, peščene poti, travna površina, potem nasad dreves in grmovnic s pripadajočo podrastjo , mešane grede s trajnicami in grmovnicami in še kaj. Del površine pa bomo tudi v bodoče namenjali za preizkušanje novih vrst in sort trajnic.

04. oktober 2018

Predavanja v vrtnariji

TRAJNICE JESENI

V soboto, 20.10. 2018 ob 10. uri vas vabimo na predavanje o trajnicah z naslovom Trajnice jeseni. Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

21. avgust 2018

Novosti med trajnicami

Nove sorte trav in posebnosti med cvetočimi trajnicami

Na koncu poletja so že na razpolago novosti letošnje jesenske sezone, ki vključujejo okrasne trave in cvetoče trajnice.

29. junij 2016

Moj vrt ima načrt

Oddaja TV SLO 1

TV SLO1 je predvajala serijo petih oddaj z naslovom Moj vrt ima načrt. V oddaji sta predstavljena tudi dva vrtova, ki sta nastala na podlagi naših načrtov. Ogledate si ju lahko na povezavah. Moj vrt ima načrt 1/5 Moj vrt ima načrt 2/5.